4
 
1
       
2

 

Vad gör vi?

I Nacka på anrika Kvarnholmen vid Stockholms inlopp finns vårt lagerhotell. Här tar vi hand om och hanterar våra kunders alkoholhaltiga produkter. Lång och gedigen erfarenhet från såväl spritbranschen som av logistik och administration garanterar en professionell service. Lägg därtill att våra kunder uppskattar konkurrenskraftiga priser.

Vilka är vi?

Vi är tre delägare med olika bakgrunder och erfarenheter men med en gemensam uppfattning om entreprenörskap och vad vi vill åstadkomma -branschens mest kostnadseffektiva och serviceinriktade företag.

Joakim Söderström, VD och verksamhetsansvarig med mer än femton års erfarenhet som processtekniker, fabrikschef och vodkablandare -dessutom utbildad kock och basspelande bluesfanatiker!

Arto Stamboe, vice VD elektriker med mer än tjugo års erfarenhet som processtekniker, produktionschef och egenföretagare -dessutom svensk mästare i 3-manna innebandy!

Ove Söderström, ekonomichef med erfarenhet som budgetchef, finansdirektör och VD i stora svenska företag samt under de senaste tjugo åren egenföretagare och ekonomikonsult till industriföretag och myndigheter, -dessutom seglare och bowlare med dåligt handicap!

Från kvarn till lagerhotell

Kvarnverksamhet har bedrivits på Kvarnholmen sedan 1898, från 1922 i KF´s regi fram till 1992 då verksamheten upphörd. KF äger fortfarande industribyggnaden, men nu finns här ett 5000 kvm stort lagerhotell som drivs av vår delägare Arto Stamboe. I detta lagerhotell har vi inrett 1800 kvm som skattelager.

Kvarnholmen är också ett av Nacka kommuns stora exploateringsområden, där den unika industrimiljön tas tillvara för både företagsverksamhet och bostäder i kombination med ny bebyggelse. Vi ligger mitt i detta utvecklingsområde och från vårt kontor på 8:e våningen har vi en av Stockholms vackraste utsikter med en magnifik vy över Stockholms inlopp och Djurgårdens stränder. Kom gärna och besök oss, inte bara för att titta på utsikten men väl för att avgöra om våra lagringslokaler och -tjänster kan vara ett lönsamt alternativ.